Acid succinic

10,00 RON
Transportul este inclus in costul final.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Stoc limitat
Cum te putem ajuta?

Descriere

Acidul succinic are un rol important in intretinerea orhideelor avand o actiune de consolidare a plantei si de stimulare.

Se foloseste cu succes la plantele care „au inghetat” din punct de vedere al evolutiei determinand dezvoltarea masei verzi, producerea de noi radacini si chiar de tije florale.

Se foloseste cu succes in determinarea aparitiei de radacini noi la orhidee – una dintre problemele general intalnite la orhideele care si-au pierdut masa radiculara. Prin aplicarea acestuia, planta incepe sa produca radacini noi si sanatoase facand mai usor procesul de adaptare si revitalizare al plantei. Prin urmare, planta se adapteaza mai usor la conditiile de mediu noi si percepe cu usurinta schimbarile de temperatura, seceta sau excesul de umiditate.

Este folosit si pentru a neutraliza toxinele din sol creand un start protector, fara a exista pericolul de supradozare.

Activeaza procesele metabolice ccea ce are ca efect o vitalitate crescuta a plantelor.

Accelereaza procesul de recuperare a plantei dupa expunerea acesteia la diferiti daunatori.

Nu are impact negativ asupra mediului.


Mod de utilizare:

Se foloseste 1g acid succinic dizolvat intr-o lingurita de apa calduta dupa care adaugat la 5L apa. 

Stropierea frunzelor, a radacinilor si a tulpinii cu aceasta solutie, stimuleaza cresterea acestora si protejeaza de boli.

De asemenea, procesul de transplantare este unul foarte stresant. Pentru a face ca plantele sa treaca mai usor peste asta, puneti radacinile pentru 30 min in solutie de acid succinic.

Rezistenta semintelor de plantat se poate mari prin inmuierea acestora in solutie din 0.5 g acid succinic dizolvat intr0-un litru de apa.

Imunitatea plantelor va creste considerabil daca periodic, sunt udate cu solutie din 1 g acid succinic dizolvat in 5 L apa.Cant.: 1.5 g

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review