OrchidsMania (orchidsmania.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata cu card Revolut 

La plasarea comenzii, alegeti ca metoda de plata "Plata prin transfer bancar".  Dupa plasarea comenzii, plata se va face la numarul de telefon dupa site - 0755.948.301. Livrarea comenzii se face doar dupa efectuarea platii si intrarea banilor in contul nostru Revolut. 

Plata online - Paypal
Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal.
In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.