Ziua buna tuturor :)

Regasiti mai jos cateva notiuni importante pe care trebuie sa le stiti inainte de plasarea unei comenzi:

1. Plantele din catalogul "Orhidee rezervate" sunt rezervate (dupa cum spune si denumirea). Comenzile venite din partea altor persoane diferite de cele care le-au rezervat, vor fi anulate fara preaviz. Rezervarile se fac pe Facebook pe baza listelor de comanda postate anterior. Pagina de facebook aferenta este "La shopping de orhidee - LSO" - dand Like si Follow paginii noastre, veti fi instiintati in timp real de postarea listelor de comanda. Regasiti mai jos linkul aferent paginii:

https://www.facebook.com/orhideeRO/?ref=bookmarks

2. Plantele de PLUMERIA sunt in REPAUS in sezonul rece, pana primavara tarziu(depinde de temperaturile de afara). Acestea se trimit doar prin curier sau se poate opta pentru Posta Romana numai in cazul in care localitatea de livrare nu e acoperita de firma de curierat! Comenzile plasate cu livrare prin Posta Romana care nu respecta regula anterioara vor fi anulate fara preaviz.

3. Comenzile care au "Transfer bancar" la metoda de plata, stau in pending pentru definitivarea platii (momentul intrarii banilor in contul nostru) maxim 48 ore (2 zile lucratoare). Dupa aceea, sunt anulate automat de sistem. Reactivarea comenzii anulate nu este posibila, fiind necesara plasarea unei noi comenzi.

4. Se accepta plata prin ICard.

5. Daca sunteti interesati de anumite orhidee, nu ezitati sa ne contactati folosind adresa de email sau formularul de contact de pe site. Daca vom gasi planta dorita de dv, va vom contacta cu siguranta.

6. Transportul prin curier, ca si valoare, este valabil numai pentru acele localitati care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat aleasa. In caz contrar, valoarea este mai mare, depinzand de numarul km suplimentari pana la adresa dv. Pentru aria de acoperire, va rog sa consultati site-ul fiecarei firme de curierat in parte.

7. Comenzile, in general, pleaca in zilele de luni sau marti (cu anumite exceptii). Comenzile care contin plante verzi si au ca transport Posta Romana pleaca numai luni si marti. Cele care nu contin plante verzi, pot pleca oricand, in functie de timp si numarul comenzilor in prelucrare.

8. Metodele de livrare gratuita (de ex. Livrare aeroport Baneasa) se aplica numai pentru persoanele care pot ajunge in respectivul punct de ridicare a comenzii - adica pentru cei care locuiesc in Bucuresti si imprejurimi sau cei care sunt in trecere prin Bucuresti la o anumita data si ora.

9. Persoanele care nu au ridicat comenzile de la posta/curier (din diverse motive), vor putea face achizitii pe site numai folosind metoda de plata prin transfer bancar. 

10. Comenzile pot sta in stand-by (la cerinta dv) un numar fix de zile dupa care sunt anulate automat de catre sistem. Pentru a beneficia de produsele din comanda anulata este necesara plasarea unei noi comenzi.

11. Comenzile cu plata in cont au prioritate din punct de vedere al procesarii si expedierii odata ce plata a fost efectuata.

Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru (cat de mic ar fi acesta) si va asteptam cu drag cu o noua vizita.


Numai bine :)